A nagy doTERRA kérdőív

Töltsd ki a kérdőívet a doTERRA illóolajhasználati szokásaidról, értékeld, hogy milyen gyakran használod az egyes doTERRA illóolajokat és termékeket és regisztrációddal doTERRA-s és illóolajos ajándékokat nyerhetsz!

A kitöltők és regisztrálók között sorsolt nyeremények

Az alábbi nyereménycsomagok kerülnek kisorsolásra

  • doTERRA Borsmenta 5ml + Alapolajok alapjai brossúra + Tudj meg többet brossúra
  • doTERRA Citrom 15ml + Citrus Bliss kézkrém + illóolajtartó + Esszenciák esszenciája füzet
  • doTERRA Citrus Bliss keverék
  • doTERRA Oregano + Esszenciák esszenciája könyv + illóolajtartó

A nyeremények sorsolása, szabályzat

A kérdőív kitöltését 250 kitöltőnél zárjuk, de legkésőbb 2021. augusztus 9-e reggelén. A nyeremények sorsolására legkésőbb 2021. 08. 31-én kerül sor. A sorsolást követően a nyertesekkel a megadott e-mail címükön vesszük fel a kapcsolatot.

A nyereményjátékban csak magyarországi postacímmel rendelkező, 18 éven felüli felhasználók vehetnek részt, akik kitöltik A nagy doTERRA kérdőívet. A nyertes véletlenszerűen kerül kisorsolásra. A nyereményjáték eredményének közlése után a nyertesnek 4 napig van lehetősége az e-mailre válaszként írt üzenetben jelentkezni a nyereményért és megbeszélni a postázás részleteit. Amennyiben ez alatt az idő alatt nem jelentkezik a nyereményért, nem sikerül egyeztetni az átvétel részleteit, a továbbiakban a nyertes nem tarthat rá igényt. A dōTERRA Holdings LLC. semmilyen formában nem támogatta ennek a nyereményjátéknak a létrejöttét, a nyeremény tárgy az IllatAnya és az Esszenciabolt oldal önköltségi hozzájárulásával kerül kisorsolásra.

 

Adatkezelési tájékoztató

ADATKEZELŐ:

Név: Rózsa Dániel István e.v.
Székhely: 6729 Szeged, Udvardi János utca 4.
Levelezési cím: 6729 Szeged, Udvardi János utca 4.
Nyilvántartásba vevő hatóság: Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkár Okmányfelügyeleti Főosztály
Nyilvántartási szám: 53661881
Adószám: 79232193-1-26
Képviselő: Rózsa Dániel István e.v.
Telefonszám: +36 30 157-3026
E-mail cím: info@illatanya.hu

Az adatkezelési folyamat a nyereményjáték lebonyolítása érdekében történik.

Kezelt adatok
Név, email cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama
Az adatok anonim módon 2 évig tárolva lesznek, kivéve a nyertes adatai, amelyeket a számvitelről szóló törvény alapján 8 évig köteles az Adatkezelő megőrizni.

Az adatkezelés jogalapja
Az Ön önkéntes hozzájárulása, amit a kérdőív kitöltésével ad meg Adatkezelő számára. 

p

Tájékoztató

A kérdőív teljesen anonim számunkra, adatkezelők számára is addig, amíg a kitöltő a nyereményjátékon való részvételért ki nem tölti a személyes adatokra (név, e-mail cím) vonatkozó részt. A kérdőív eredményét teljesen anonim módon kezeljük függetlenül attól, hogy a kitöltő részt kíván-e venni a nyereményjátékban. A kérdőív létrehozását és a nyereményjátékot a doTERRA Holdings LLC. semmilyen formában nem támogatta. A kérdőív és a nyereményjáték nem hivatalos doTERRA esemény.

Lépj kapcsolatba velem

Ha kérdésed van az illóolajokkal, a doTERRA-val vagy az oldallal kapcsolatban, írj nekem!

info@illatanya.hu

Wellness Tanácsadói azonosító

8410602