doTERRA Bone Nutrient csonterősítő komplex

Termékleírás

A doTERRA Bone Nutrient csonterősítő komplex vitaminok és ásványi anyagok keveréke, amelyek nélkülözhetetlenek a csontok számára, legfőképpen nőknek, serdülőkortól a menopauzáig. A komplex természetes tápanyagokat és a bennük előforduló C- és D-vitamint, valamint kalciumot, magnéziumot és más nyomelemeket tartalmaz, amelyek támogatják az egészséges csontsűrűséget. Bár kifejezetten a nők számára előnyös összetevőket tartalmaz, bárki számára elérhető és hasznos komplex.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

C-vitamin, D-vitamin, biotin, kalcium, magnézium, cink, réz, mangán, bór, zöldség hipromellóz, rizsliszt, sörélesztő, sztearinsav, citromsav, dikalcium-foszfát

doTERRA Bone Nutrient – Miért hasznos?

A doTERRA Bone Nutrient csonterősítő komplex olyan állapotok megelőzésében, illetve javításában segíthet, mint a csontritkulás, porckopások, növekvő csontok, törések gyógyulása.

A nők teste már korán elkezdi építeni a csonttömeget, húszas éveig elejére eléri testük a maximális csontsűrűséget. A csontoknak nélkülözhetetlen tápanyagokban gazdag étrend kritikus a csontfejlődés e korai éveiben, de az élelmiszer beviteli felmérések szerint a nők az ajánlott kalcium- és egyéb ajánlott tápanyagmennyiség felét fogyasztják a csontok optimális egészsége érdekében. Ez a hiány olyan tizenéveseknél is jelentkezik, akik kevésbé valószínű, hogy jól étkeznek, de a csontnövekedés során megnövekvő tápanyag-igény magasabb, mivel fiatal csontjaik nagy sebességgel szívják fel és hasznosítják a kellő tápanyagokat. Egy nő öregedésével az egészséges csonttömeg és sűrűség az egészségi állapot és az életminőség jelentősebb befolyásolója. A tudósok egyetértenek abban, hogy a megfelelő kalcium és D-vitamin a kiegyensúlyozott étrend részeként, csökkentheti az csontritkulás előfordulását.

Használati információk

Felnőttek: napi maximum 4 kapszula, bő folyadékkal, étkezés közben

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4