doTERRA DDR Prime lágykapszula

Termékleírás

A doTERRA DDR Prime Softgels sejtkomplex az illóolajok szabadalmaztatott keveréke kombinálva a sejtek egészségének, működésének és megújulásának támogatásában. A DDR Prime megköti a szabadgyököket, miközben az egészséges sejtműködés támogatja. A DDR Prime lágykapszulák könnyen lenyelhetők, és könnyű és kényelmes módszer a DDR Prime illóolajkeverék fogyasztására, bárhol bármikor.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Tömjén, vadnarancs, litsea, kakukkfű, szegfűszeg, borsikafű, niaouli, indiai citromfű

Használati információk

Felnőttek: napi 2 lágykapszula (reggel-este), étkezés közben, bő folyadékkal

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4