doTERRA Deep Blue Polyphenol komplex

Termékleírás

A doTERRA Deep Blue ® márkanév szinonimája a nyugtató támogatásnak. A CPTG® tiszta, terápiás minőségű Deep Blue illóolajkeverék használata már bizonyítottan sokaknak segített. A Deep Blue Polyphenol komplex remekül kiegészíti a Deep Blue illóolajkeverék hatását. Az izületi- és izomfájdalmak enyhítését, regenerálódást segítő készítmény. Szükség szerint alkalmanként kúraszerűen, vagy napi felhasználásra is javasolt.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Boswellia serrata (Indiai tömjénfa) gyanta, Curcuminoid komplex (kurkumából), Ginger (gyömbér), Green Tea Leaf (Zöld tea levél), Gránátalma, Szőlőmag kivonat, Resveratrol.

Gyömbér kivonat, Borsmenta levél kivonat, Kömény kivonat.

Zöldség hipromellóz, mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, kalcium szilikát, kovasav.

Miért hasznos?

A doTERRA Deep Blue ® Polyphenol komplex lágyzselatin kapszulák olyan, jellemzően gyulladásos folyamatokban lehetnek segítségre, mint az arthritis, izomfájdalmak, izületi fájdalmak. Sportolóknak, aktív életmódot folytatóknak remek támogatás a szervezet számára, akár a későbbi problémák megelőzésére is.

Használati információk

Felnőttek: napi 2 kapszula (reggel 1, este 1), étkezés közben bő folyadékkal

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4