doTERRA GX Assist ® tisztító formula lágykapszulák

Termékleírás

A GX Assist a CPTG® tiszta, terápiás minősítésű illóolajok és a kaprilsav kombinációja. Támogatja az egészséges emésztőrendszert azáltal, hogy barátságtalan környezetet teremt a megzavarni képes potenciális fenyegetések számára, amelyek emésztési zavarokat okoznak és növelik az  mésztőrendszer immunitását. A GX Assist 10 napos előkészítő kúraként használható a következő tisztítási lépés, a PB Assist® + probiotikus kapszulák használata előtt.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

doTERRA GX Assist ® CPTG® tiszta, terápiás minőségű illóolajkeverék: Oregánó, Teafa, Citrom, Indiai citromfű, Borsmenta, Kakukkfű

Zselatin, glicerin, tisztított víz, étkezési bevonóanyag, nátrium-alginát, carnauba viasz

Miért hasznos?

A doTERRA GX Assist lágykapszula segít az emésztőrendszer egészséges flóráját visszaállítani, megelőzni a káros hatások kialakulását. Olyan állapotokban is segítség lehet, mint a candida albicans, mely az emésztőrendszert is károsíthatja, illetve egyéb, a gyomrot és a beleket érintő panaszos állapotokon is javíthat.

Az egészséges emésztőrendszer a test minden funkciójára hatással van. Ha az emésztőrendszer nem működik megfelelően, akkor negatív hatással lehet a test minden más funkciójára. Az erős illóolajok és kaprilsav kombinációja segít megtisztítani az emésztőrendszert.

Használati információk

Felnőttek: kúraszerűen, 10 napon keresztül, napi 1-3 kapszulát bevenni étkezés közben, bő folyadékkal

A kúra után javasolt doTERRA PB Assist+-al folytatni

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4