doTERRA KID’S COLLECTION

A doTERRA Kid’s Collection illóolaj keverékei kifejezetten a gyermekek mindennapjaihoz lettek “tervezve”. Az illóolajokat eleve frakcionált kókuszolajba keverték és roll-on üvegbe töltötték, hogy a család legkisebb tagjai is könnyen használhassák őket. A kollekció elemeit úgy alkották meg, hogy minden tekintetben igazodjon a gyermekek érzelmeihez, kedvenc illataihoz és hétköznapi problémáikra kínáljon megoldásokat. Színkódokkal ellátott üvegcséi és az egyes keverékek fantázianevei is segítik a gyerekeket, hogy mindig az éppen megfelelő olajat alkalmazhassák magukon – akár otthon, akár az iskolában is. Segítségeddel könnyen megtanulhatják a helyes használatot és napi rutinjuk részévé válhat az illóolajok használata, amivel érzelmeiket, gondolataikat is pozitív irányba terelhetik. A kollekció minden eleme kizárólag gyermekbarát illóolajokból áll. A doTERRA Kid’s Collection illóolaj keverékei egyesével is kaphatóak, de így csomagban gazdaságosabb ajánlat!

Kid’s Collection illóolaj keverékek

Brave™, Calmer™, Rescuer™, Steady™, Stronger™, Tamer™, Thinker™

(Az egyes roll-on-ok külön-külön is megvásárolhatóak)

Alkalmazás

Inhalálva | külsőleg – közvetlenül

doTERRA Kid’s Collection – már belépőcsomagként is

147€ áron (100.5PV), Brave™, Calmer™, Rescuer™, Steady™, Stronger™, Tamer™, Thinker™ roll-on olajokkal,  hét szilikonkupak karabinerrel, illusztrált bemutatókártyákkal és egy hordozható tárolóval, karabinerrel. doTERRA Essentials Füzettel.

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Hogyan alkalmazhatod?

Nem hivatalos doTERRA ajánlások. 
Használaton alapuló ajánlások alapján, egyéni mérlegelés szerint

doTERRA Brave ™ – Bátorító keverék

A doTERRA Brave keverék segít a stressz és félelem legyőzésében. Olyan szituációkban, amikor ezek az érzések keringenek a fejükben – például egy dolgozat előtti drukk -, jól alkalmazható illóolaj keverék. Magabiztosságot, erőt ad a gyermekeknek az előttük álló, sokszor pusztán lelki eredetű akadályok leküzdéséhez. Növeli az önbizalmat és az önértékelést. A keverék illóolajai: vadnarancs. (Wild Orange), Osmanthus virág (Osmanthus Flower), fahéj (Cinnamon Bark), amyris fa (Amyris Wood). A vadnarancs energizál, felemel. Az amyris fa nyugodtságot ad és kezeli a stresszt. A fahéj energizál és melegséget ad. Az Osmanthus virág érzelmi támogatást nyújt a stressz ellen. Mivel vadnarancsot tartalmaz, ami citrusféle, ruhával fedett területen érdemes alkalmazni napközben, vagy kerülni a direkt napfényt 12 órán keresztül.

Összetétel:
Vadnarancs, Amyris, Osmanthus virág, Fahéj, Frakcionált kókuszolaj

Fényérzékeny illóolajat is tartalmaz! Bőrön való alkalmazása után 12 órán keresztül kerüld a közvetlen napfényt és ne szoláriumozz, mert erős bőrirritációt, sérüléseket okozhat!

doTERRA Calmer ™ – Nyugtató keverék

A doTERRA Calmer keverék relaxáló hatású, segíti az elalvást. Nyugodt érzést ad a léleknek. Levendula (Lavender), római kamilla (Roman Chamomile), ylang ylang, buddha fa (Buddha Wood) illóolajokat tartalmaz.

Segít elsimítani a háborgó érzelmeket, kavargó gondolatokat, megalapozza a nyugodt, békés alvást.

Alkalmazzátok talpba masszírozva, orr alá, tarkóra és/vagy homlokra elalvás előtt. Gerinc vonalában is lehet kenni. Izomfájdalom és növekedési fájdalom esetén kenjétek az érintett területre.

Összetétel:
Levendula, Cananga, Buddha fa, Római kamilla, frakcionált kókuszolaj

doTERRA Rescuer ™ – Enyhítő keverék

A doTERRA Rescuer keveréke stresszűző, feszültségoldó – testileg és lelkileg is. Vitalitást ad, energizál. Edzés, sportolás utáni izomfáradtságra, kisebb sérülésekre, növekedési fájdalomra ajánlott, emellett fejfájás, nyakfájdalom esetén is alkalmazható.

Összetétel:
Copaiba, Levendula, Fodormenta, Tüskés Sárgafa (Zanthoxylum), frakcionált kókuszolaj

doTERRA Steady ™ – Egyensúlyt hozó keverék

A doTERRA Steady keverék segít egyensúlyt teremteni az érzelmekben és csillapítja az indulatokat. Néha a gyermekek is érzékenyebben reagálnak érzelmileg egy-egy helyzetre, feszültek, indulatosak lehetnek. ADHD/ADD-s tüneteken is enyhíthet. Ezeken a helyzeteken enyhíthet a Steady keveréke. Amyris fa, balsam fenyő (Balsam Fir), koriander (Coriander) és magnólia (Magnolia) található benne. Ha a gyermeked fel van húzva, fel van pörögve, kenjétek az orr alá, a tarkóra és a homlokra. Ugyanígy segít a mérges, frusztrált érzelmeket is csillapítani, ahogyan a csalódottság és szomorúság érzését is enyhítheti. Ha probléma van a fókuszálással, koncentrációval, akkor az orr alá, a mellkasra és a homlokra kenve segíthet.

Összetétel:
Amyris, Balzsamfa, Koriandermag, Magnólia, frakcionált kókuszolaj

doTERRA Stronger ™ – Védelmező keverék

A doTERRA Stronger Védelmező keveréke a jól-lét és vitalitás érzését adja gyermekeinknek. Cédrusfa, Litsea, Tömjén és Rózsa keveréke frakcionált kókuszolajban. A legérzékenyebb bőrön is biztonsággal alkalmazható. A Litsea, ami a Stronger fő összetevője, a bőr egészségét és tisztaságát segíti, miközben pozitív energiákat szabadít fel. A Stronger szinte ragyogó, felemelő aromája frissítően hat a gyermekek érzékeire és segít átlendülni a kellemetlenségeken és rossz fizikai és lelki érzéseken.
Mikor a környezeti ártalmak veszélye magas, használd a Stronger keveréket. Évszakváltozáskor ugyanúgy, ahogyan az élethelyzetek változásakor is (óvoda-iskolakezdés, költözés például) és stresszes helyzetekben is.

Masszírozzátok a kis talpakba reggel és este, főleg egy nehéz, hosszú nap után. A kipirosodott, irritált bőrön is használható nyugtató hatású olajai miatt. Használd teste és lelke erősítésére.

Összetétel:
Cédrusfa, Litsea, Tömjén, Rózsa, frakcionált kókuszolaj

 

doTERRA Tamer ™ – Emésztést támogató keverék

A doTERRA Tamer keveréke elkísér az utazásokon is – segít az utazási betegségek (hányinger), és az egyéb, emésztéshez köthető problémák kezelésében. Fodormenta, Japán borsmenta, Gyömbér, Jázmin, Fekete bors, Petrezselyem olajok keveréke frakcionált kókuszolajban.

Használjátok tenyérből inhalálásra hányinger esetén, de a pocakba masszírozva is segít a hasmenéses-hányásos tünetek enyhítésében, kisebb babáknál a kólika elkerülésében, megszüntetésében.

Összetétel:
Fodormenta, Japán borsmenta, Gyömbér, Petrezselyem, Feketebors, frakcionált kókuszolaj

doTERRA Thinker ™ – Fókuszáló keverék

A doTERRA Thinker keverék segíti a fókuszálást, koncentrálást. Segít a lényegre fókuszálni, csökkenti a mentális fáradtságot, segíthet a hiperaktivitás kezelésében. Vetiver, borsmenta (Peppermint), klementin (Clementine) és rozmaring (Rosemary) van benne. Az orr alá, homlokra, nyak hátuljára kenve segít egy kicsit lecsillapodni és egy dologra koncentrálni, kizárni a többi gondolatot, hogy csak a lényegre fókuszálhasson gyermeked. Tanuláshoz, stresszes időszakban jól alkalmazható.

Összetétel:

Vetiver, Borsmenta, Klementin, Rozmaring, frakcionált kókuszolaj

Fényérzékeny illóolajat is tartalmaz! Bőrön való alkalmazása után 12 órán keresztül kerüld a közvetlen napfényt és ne szoláriumozz, mert erős bőrirritációt, sérüléseket okozhat!

doTERRA Kid’s Collection – már belépőcsomagként is

147€ áron (100.5PV), Brave™, Calmer™, Rescuer™, Steady™, Stronger™, Tamer™, Thinker™ roll-on olajokkal,  hét szilikonkupak karabinerrel, illusztrált bemutatókártyákkal és egy hordozható tárolóval, karabinerrel. dōTERRA Essentials Füzettel.

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4