doTERRA Microplex VMz mikrotápanyag komplex

Termékleírás

A doTERRA Microplex VMz mikrotápanyag komplex vitaminok és ásványi anyagok keveréke, amelyek rendszerint hiányoznak a modern étrendből. A komplex tartalmazza az antioxidáns A-, C- és E-vitamin keverékét, valamint a B-vitaminok energiakomplexumát, amelyet szabadalmaztatott glikoproteint tartalmaz. A doTERRA Microplex VMz ásványi anyagokat is tartalmaz, beleértve a kalciumot, a magnéziumot és a cinket a csontok egészsége és az optimális anyagcsere érdekében. A Microplex VMz a doTERRA “Tummy Tamer” nevű, emésztőrendszerre ható keverékét is tartalmazza. Borsmenta, gyömbér és kömény található benne. A doTERRA Microplex VMz nátrium-lauril-szulfát-mentes kapszulába kerül, mely egy növényi kapszula.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

A-vitamin, C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, Thiamin, Riboflavin, Niacin, B6-vitamin, Folát, B12-vitamin, Biotin, Pantoténsav, Kalcium, Vas, Jód, Magnézium, Cink, Szelén, Réz, Mangán, Króm

Teljesértékű tápanyag keverék: kelkáposzta, pitypang, petrezselyem, moszat, brokkoli, kelbimbó, káposzta, spenót

Aktív enzim keverék: proteáz, laktáz, lipáz, amiláz, α-Galaktosidase, diasztáz, glükoamiláz, peptidáz

doTERRA “Tummy Tamer” keverék: római kömény, gyömbér, borsmenta

Zöldség hipromellóz, sztearinsav, mikrokristályos cellulóz

Szóját és búzát tartalmaz

Miért hasznos?

Bizonyított, hogy számos fejlett országban az étrend túlzott mennyiségű kalóriát tartalmaz. Egyre többet eszünk, és kevesebbet viszünk be a létfontosságú alapvető tápanyagokból az optimális egészség érdekében. Túlságosan feldolgozott, magas kalóriatartalmú, tápanyagokban szegény ételeket fogyasztunk, ezek egészségtelenné tesznek minket. A testünk nélkülözi a vitaminokat, ásványi anyagokat és más fontos tápanyagokat. A doTERRA Microplex VMz egy átfogó vitamin- és ásványianyag-komplex, amely nélkülözhetetlen összetevőket tartalmaz a sejtek növekedéséhez, működéséhez és fenntartásához. A doTERRA Microplex VMz 800 NE D-vitamint is tartalmaz.

  • 22 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot biztosít, mellyel támogatja a normális sejtfunkciókat
  • Antioxidánsokkal (A-, C-, E-vitamin) küzd a szabad gyökök ellen
  • Támogatja az egészséges anyagcserét és a sejtek energiáját
  • Támogatja a csontok egészségét kalciummal, magnéziummal, cinkkel és D-vitaminnal
  • Támogatja az egészséges immunrendszert
  • Támogatja az egészséges emésztést

Használati információk

Felnőttek: Napi maximum 4 kapszula, étkezés közben, bő folyadékkal.

Az Alpha CRS+-al és xEO Mega-val fogyasztva még optimálisabb a felszívódása (a bennük található zsírsavak hozzájárulnak a zsírban oldódó vitaminok felszívódásához).

Kapcsolódó ajánlott termék

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4