doTERRA Mito2Max energia komplex

Termékleírás

A doTERRA Mito2Max a standardizált növényi kivonatok és metabolikus kofaktorok saját formulája, amely támogatja egészséges sejtenergia-termelést. A Mito2Max támogatja az optimális mitokondriális funkciót, az aerob kapacitást és az állóképességet, káros stimulánsok használata nélkül. Használja a Mito2Max-ot az egészséges, hosszú távú alternatívaként a koffein tartalmú italok és étrend-kiegészítők helyett az energia és a vitalitás növelése érdekében.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Acetil L-karnitin HCL, Alfa-liponsav, Q10 koenzim, Oligonol (Licsi gyümölcs kivonat), Zöld Tea levél kivonat, Cordyceps Mycelium, Ginzeng gyökér kivonat, KSM-66 Ashwaganda (Indiai ginzeng) gyökér kivonat

Zöldség hipromellóz, mikrokristályos cellulóz, zöldség zsírsavak, kovasav

Miért hasznos?

Az emberi testet milliárdnyi sejt alkotja. Figyelemre méltó, ahogyan a sejtek közötti szinergia létrejön. Az életkor előrehaladtával testünk mitokondriális működése kevésbé hatékony lesz. Ez azt eredményezi, hogy energiaszintünk alacsonyabb lesz, fáradékonyabbak leszünk és az egészséges sejttermelés visszaszorul. A sport és fiatalkorunkban végzett tevékenységek kevésbé élvezhetővé válhatnak. Vannak, akik koffein segítségével próbálják növelni energiaszintjüket és más stimulánsokat használnak, amelyek gyors löketet adhatnak, de gyakran utána rosszabbul érezzük magunkat. A Mito2Max fokozza a mitokondrium működését, támogatja állóképességet, segíti a test gyorsabb alkalmazkodását az élet sokféle tevékenységéhez, és hozzájárul a mentális energia növeléséhez. Az acetil-L-karnitin, elsődleges összetevő, támogatja a mentális egészséget és a keringést az agyban. Az Oligonol® egyedülálló és erős antioxidáns keverék kombinációja, a licsi gyümölcsből származó biológiailag aktív polifenolokat és zöld teát tartalmaz olyan formában, amely lehetővé teszi a gyors felszívódást és hatékonyan védi a sejteket a szabad gyökök és oxidáció ellen. Az oligonol szintén segíti a keringés javulását.

Használati információk

Felnőttek: Napi 2 kapszula, étkezés közben, bő folyadékkal.

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4