doTERRA PB Assist JR probiotikus formula

Termékleírás

A doTERRA PB Assist Jr egy por alakú probiotikum, amely kifejezetten azok számára lett kifejlesztve, akiknek gondot okoz a tabletták lenyelése. 5 milliárd, összesen hat különböző probiotikus törzs egyedülálló keverékéből származó élő sejtet tartalmaz. A probiotikumot egy olyan finom por formájában kínáljuk, amely közvetlenül a szájon át bevehető, így fogyasztását szórakoztató és ízletes élményként építheti be bárki a napi rutinjába.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Fructo- oligosaccharide prebiotikum

 Xylitol, erythritol, természetes epresdinnyés aroma, citromsav, szilikát

Miért hasznos?

A gyomor-bél traktus körülbelül 7.5 méter hosszú és ez felelős a tápanyagok emésztéséért és felszívódásáért az elfogyasztott ételekből, miközben segít a salakanyagok eltávolításában is a testedből. Ezen fontos funkciókon túl a traktus, különösen a belek, szintén nagyon fontos szerepet töltenek be a test immunrendszerében. Az egészséges bélrendszer kritikus az optimális emésztési funkció és az immunrendszer szempontjából is.

A belek falait milliónyi boholy borítja. A bélrendszer felülete egyes becslések szerint akkora, mint egy teniszpálya. A bélbolyhok közé tartozik a speciális immunsejtek, amelyek immunhíradóként működnek, riasztják a mobil immunsejteket a véráramban és más testrészekben, amikor a testet valamilyen támadás éri. A bélrendszer bolyhain él a mikroflóra vagy mikrobiota nevű mikroorganizmusok. A bélben becslések szerint tízszer több mikroorganizmus található, mint az emberi testet alkotó 10 billió sejt, utalva fontosságukra fiziológiánkban. A bél mikroflórája barátságos, szimbiotikus kapcsolatban áll velünk, egészséges emésztési és immunrendszeri támogatást ad számunkra. Mikor ezeknek a barátságos baktériumoknak egészséges telepei vannak a bélben, segítenek fenntartani a pozitív egyensúlyt és a hasznos baktériumok szaporodását, miközben megakadályozzák más „rossz” mikroorganizmusok megtelepedését, amelyek kihívást jelenthetnek egészségünkre és jólétünkre.

Születés előtt az egészséges baba emésztési traktusa mentes a baktériumoktól és más mikroorganizmusoktól. A természetes szülés folyamata közben a csecsemő ki van téve az anyjától származó mikroflóra telepeknek. Ahogyan a babában is elkezd nőni ez a “barátságos” mikroflóra, az immunrendszerét “betanítják” különbséget tenni a jó és rossz mikroorganizmusok között és megtanítják a helyes reakcióra is. A gyermekek emésztőrendszere két éves korukra már nagyon hasonló lesz a felnőttekéhez.

A bél mikroflórája kritikus szerepet játszik a az élelmiszer-tápanyagok lebontásában és felszívódásában, különösen a szénhidrátok tekintetében. Néhány törzse a bélflórának enzimeket termel az emberi testben, amelyet a test maga nem képes előállítani.

A bél mikroflóra sokféleképpen pusztulhat vagy roncsolódhat. Stressz, fizikai megterhelés, méreganyagok az étrendünkben, rossz mikroorganizmusok és más tényezők jelenthetnek jelentős kihívást a barátságos mikroflórának. Az egészséges bél mikroflóra fenntartása kihívást jelent olyan emberek számára, akiknek étrendje nagy részben állati eredetű zsírokból és fehérjékből áll, és alacsony rosttartalmú ételeket fogyasztanak. Továbbá, tanulmányok kimutatták, hogy a kor előrehaladtával a “barátságos” mikroflóra mennyisége a bélben csökken. Ha a bél mikroflóra sérül, az emésztőrendszer és az immunrendszer működése nem optimális. Az egészség megőrzésének elősegítéseéhez szükség van mikroflóra egyensúlyára, kiegészítésképpen pedig a probiotikumok lehetnek segítségünkre.

Használati információk

Naponta egy tasakot vegyen be. Öntse a tasak tartalmát közvetlenül a szájába, vagy keverje el 118 ml vízben, gyümölcslében vagy egyéb tetszőleges italban, és azonnal fogyassza el. Ne keverje forró vízzel. Akár hideg élelmiszerekkel, például joghurttal, smoothie-val, reggelizőpehellyel stb. is bevehető.

Kapcsolódó ajánlott termék

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4