doTERRA Serenity ™ pihentető komplex

Termékleírás

A doTERRA Serenity lágyzselatin kapszulának köszönhetően egyszerűen megtapasztalhatja a doTERRA Serenity Pihentető keverék jótékony hatásait, amely egyedülálló módon a levendula esszenciális olaj és az L-teanin sokat kutatott előnyeit citromfű-, golgotavirág- és kamillakivonattal ötvözi egy vegetáriánus  lágyzselatin kapszula formájában.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Miért hasznos?

A szakértők azt javasolják, hogy a felnőttek minden este legalább 7–8 órát aludjanak. Sajnos körülbelül minden 5 felnőttből 1 tapasztal alvási nehézséget vagy álmatlanságot, 33% pedig nem tud 7-8 órát megfelelően vagy egyáltalán aludni. Az alvásmegvonás számos egészségügyi kockázathoz vezethet és óriási teher a test gyakorlatilag minden szervrendszerére. A megfelelő alvás hiánya befolyásolja a fogyást vagy a képességünket egészséges testsúly fenntartása; befolyásolja, hogyan érezzük magunkat, tanulunk és viselkedünk; negatívan befolyásolja kardiovaszkuláris egészségünket és összességében jólétünket; és csökkentheti a reakcióidőt és megzavarhatja a vezetési képességeket. A megfelelő alvás elengedhetetlen a felépüléshez fizikailag és mentálisan is. A minőségi alvás létfontosságú ahhoz, hogy jól érezd magad minden nap, mert ez elengedhetetlen a szervezeted természetes gyógyító és helyreállító folyamataihoz.

A legtöbb doTERRA-rajongó már tudja, hogy a levendula illóolajnak hosszú története van és gyakran használják belsőleg, hogy ösztönözze a nyugodt alvást, nyugtassa az idegrendszert és segítsen csökkenteni a stresszt. A levendula illóolaj nyugtatja az idegrendszert, és elősegíti az egészséges kikapcsolódást és alvást.

A doTERRA Serenity Restful Complex az L-Theanine előnyeit kínálja a pihenés és az alvás kíméletes elősegítésére. Az L-theanin egy nem fehérje aminosav, amely megtalálható a zöld teában (Camellia sinensis) és nyugtató hatása van az idegrendszerre. Az L-theanin szerkezetileg hasonló a neurotranszmitterekhez, javítja a relaxációt és a hangulatot. Az L-Theanine egyedülálló képességgel rendelkezik, elősegíti a pihenést álmosítás nélkül.

Használati információk

Vegyen be 1-2 lágyzselatin kapszulát lefekvés előtt

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4