doTERRA Smart & Sassy ® lágykapszulák

Termékleírás

A doTERRA Smart & Sassy Aktív keverék lágyzselatin kapszulák a doTERRA szabadalmazott Smart & Sassy keverékét tartalmazzák kényelmesen használható lágyzselatin kapszula formájában, hogy segítségére legyenek testsúlykarbantartási céljai egészséges, természetes elérésében. A Smart & Sassy grépfrút és citrom esszenciális olajokat tartalmaz, mindkettő segíthet a test megtisztításában, miközben a borsmenta támogatja az emésztőrendszer egészséges működését. Ha egészséges táplálkozással és testmozgással kapcsolja össze, a Smart & Sassy Aktív keverék segíthet testsúlykarbantartási céljai elérésében. A könnyedén magunkkal vihető Smart & Sassy lágyzselatin kapszulák tökéletesek azok számára, akik a legegyszerűbb és legkényelmesebb módon szeretnék magukhoz venni a doTERRA Smart & Sassy esszenciálisolaj-keverékét.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Grapefruit, citrom, borsmenta, gyömbér, fahéj

Genetikailag nem módosított kukoricakeményítő, glicerin, karragén, tisztított víz, maltit

Használati információk

Vegyen be naponta 1 lágyzselatin kapszulát

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4