doTERRA TerraGreens ® por

Termékleírás

A doTERRA TerraGreens teljes értékű gyümölcsök és zöldségek, szupergyümölcsök szabadalmazott keveréke doTERRA CPTG® (Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű) illóolajokkal ötvözve. Ez a porított keverék tartalmazza gyümölcsből és zöldségből a napi szükségletet, mely 250 ml folyadékhoz hozzáadva tökéletes táplálékkiegészítő.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Kelkáposzta, pitypang, spenót, petrezselyem, brokkoli, káposzta

Búzafű, lucerna, zab, árpa

Ananász, guava, mango, Goji bogyó, mangosteen, acerola

CPTG® olajok: citrom, gyömbér

GMO-mentes napraforgó lecitin, citromav, guargumi, gumiarábikum, stevia kivonat, xantán

Használati információk

Naponta 1 adagolókanál 250 ml vízzel vagy smoothie-ba keverve

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4