doTERRA TerraZyme ® emésztési enzim komplex

Termékleírás

A doTERRA TerraZyme ® emésztési enzim komplex az aktív teljes élelmiszer-enzimek és olyan kofaktorok összessége, amelyek gyakran hiányoznak a főtt, feldolgozott és tartósítószerekkel megrakott ételekből. A DigestZen TerraZyme-ben található emésztőenzimek kombinációja támogatja a szervezet állandó ellátását az egészséges biokémiai funkciók szempontjából kritikus enzimekből, ideértve az élelmiszer-tápanyagokat és a sejtek anyagcseréjéhez hozzájárulókat. A DigestZen TerraZyme különféle teljes élelmiszer-enzimeket tartalmaz, amelyek segítenek a fehérjék, zsírok, komplex szénhidrátok, cukrok és rostok emésztésében.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Proteáz, papain, amiláz, laktáz, lipáz, alfa-galaktozidáz, celluláz, szukráz, betain HCI, glükoamiláz

doTERRA “Tummy Tamer” keverék: borsmenta, gyömbér, római kömény

Maltodextrin, növényi hipromellóz, mikorkristályos cellulóz, kovasav, magnézium-sztearát

Szóját és búzát tartalmaz

Miért hasznos?

Az enzimek speciális fehérjék, amelyek katalizátorként funkcionálnak szinte az összes sejtfunkcióban és kémiai reakcióban testszerte. Az enzimek kritikus szerepet játszanak a növekedésben, a gyógyulásban és szaporodásban. Szükségesek a légzéshez, a  gondolkodáshoz, immunitáshoz, hormonszabályozáshoz, méregtelenítéshez és ezer egyéb biokémiai funkcióhoz. Enzimek
szükségesek az élelmiszer-tápanyagok emésztéséhez és a tápanyagok átalakításához, hogy a sejtek energiához jussanak. Az enzimek a testen belül is termelődhetnek, de kívülről is bekerülhetnek. Az endogén enzimek a szervezetben termelődnek és lehetnek metabolikus enzimek és emésztési enzimek. A metabolikus enzimek a vérben, a szövetekben és a szervekben aktívak. Emésztőenzimek termelődnek a szájban, a gyomorban, hasnyálmirigyben és vékonybélben. Mindezek együttesen segítik a testet az élelmiszer felhasználható tápanyagokká alakításában. Az exogén enzimek kívülről származó enzimek a szervezetbe, és élelmiszer-enzimekként vannak besorolva. Élelmiszerenzimek nyers, feldolgozatlan élelmiszerekben találhatók és segítenek a tápanyagok lebontásában az emésztés során. A test enzimelőállító képessége véges. 

A DigestZen TerraZyme 10 aktív teljes élelmiszer-enzim keveréke, amelyek gyakran hiányoznak a főtt, feldolgozott és tartósítószerekkel töltött élelmiszerekből. A DigestZen TerraZyme sokféle teljes élelmiszer-enzimet tartalmaz, amelyek elősegítik az emésztést. A teljes élelmiszer-enzimek erőteljes kombinációja a TerraZyme-ben támogatja az optimális egészséget az élelmiszerek hatékonyabb emésztésének elősegítésével. 

Használati információk

Naponta 1-3 kapszula, étkezés közben, bő folyadékkal

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4