doTERRA TriEase ® lágykapszulák

Termékleírás

A tapasztalt és az újonc esszenciális olaj használók által egyaránt szedett doTERRA TriEase lágyzselatin-kapszulák kifejlesztésekor egy egészségesebb ember lebegett a szemünk előtt. Minden lágyzselatin-kapszula egyenlő részben tartalmaz citrom, levendula és borsmenta esszenciális olajat. A különlegesen összeállított doTERRA TriEase lágyzselatin-kapszulával most mindhárom jótékony esszenciális olaj gyorsan és könnyen fogyasztható utazás vagy kültéri elfoglaltságok közben. A doTERRA TriEase lágyzselatinkapszulát biztonságos napi rendszerességgel szedni.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Citrom, levendula, borsmenta esszenciális olajok

GMO-mentes kukoricakeményítő, glicerin, karragén, tisztított víz, maltitol

Használati információk

Naponta 1-2 kapszula, étkezés közben, bő folyadékkal

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4