doTERRA Zendocrine komplex

Termékleírás

A doTERRA Zendocrine méregtelenítő komplex teljes élelmiszer-kivonatok szabadalmaztatott enzimben található keveréke, amely támogatja a máj, a vesék, a vastagbél, a tüdő és a bőr egészséges tisztító és szűrő funkcióit.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Psyllium (Plantago ovata) héjpor, rebarbara (Rheum
palmatum) gyökérkivonat, moszat (Ascophyllum nodosum) thallus por, borbolya (Berberis vulgaris) gyökérkivonat, Máriatövis (Silybum marianum) magkivonat, sáfrány (Carthamus tinctorius) virágkivonat, Akácmézga, Osha (Ligusticum sinense) gyökérpor, fokhagyma (Allium sativum) hagymakivonat, Vörös lóhere (Trifolium pratense) kivonat, bojtorján (Arctium lappa) gyökérkivonat, pitypang (Taraxacum officinale)
gyökérkivonat, Orvosi ziliz (Althaea officinalis) gyógynövény kivonat, Szegfűszeg (Syzygium aromaticum) virágkivonat

Amiláz, celluláz, magnézium oxid, mangáz szulfát

Zöldség hipromellóz, maltodextrin, szilikon-dioxid, magnézium-sztearát, élesztő, mikrokristályos cellulóz

Búzát tartalmaz

Miért hasznos?

Az evéssel, a légzéssel és a bőrünkön, a testünk számos toxinnak és környezeti kihívásnak vannak kitéve. A létfontosságú szervek egyik elsődleges funkciója az, hogy védőszűrőként működnek. A test legnagyobb szerve, a bőr, védelmi gátként és kapuőrként működik. A tüdő elősegíti a belélegzett levegő részecskék és szennyező anyagok szűrését. A gyomor-bél traktus a gyomortól a vastagbélig is jelentős tisztítást és szűrést végez az elfogyasztott ételeken keresztül a szervezetünkbe kerülő toxinoktól. Ha a méreganyagok túljutnak az első védelmi vonalon, más szervek, például a vese és a máj további szűrési funkciókat látnak el. De a környezetszennyezés és a káros vegyi anyagok modern világunkban megtalálható a kész élelmiszerekben, szépségápolási termékekben, kezelt vízben stb. a a test szűrőrendszere jelentősen lecsökkent mértékben képes ezeket kivédeni. Egészséges szervek képesek megfelelni ennek a kihívásnak normál körülmények között, de az optimálisnál alacsonyabb egészségi állapot kihívást jelenthet az egészségre a máj, a vesék, a vastagbél, a tüdő és a bőr működésében. Ezek egészséges tisztító és szűrő funkcióinak támogatása a szervek a környezeti toxinoknak való kitettség korlátozásával kezdődnek. 

Használati információk

Felnőttek: 1-1 kapszula reggel és este, étkezés közben, bő folyadékkal

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4