doTERRA Cheer illóolaj keverék

Felvidító keverék

Uplifting blend

Illat jellemzői

Friss, fűszeres, meleg

Alkalmazás

Inhalálva | külsőleg – enyhe hígítással

Illóolajok

Vadnarancs, szegfűszeg, csillagánizs, citrom mirtusz, szerecsendió, vanília, gyömbér, fahéj, zdravetz muskátli

doTERRA Cheer illóolaj keverék

A doTERRA Cheer az illóolajok szinergikus keveréke, amelynek célja, hogy felderítse a hangulatot olyan napokon, amikor úgy tűnik, hogy semmi sem megy jól. Ez a felemelő keverék hasznos lehet abban, hogy kijusson a mélypontról, segítsen egy nehéz napon, és támogassa az egészséges energiaszintet. Kellemes aromája a gyermekek számára is segít túllendülni az esős napokon és a házifeladaton. Használd diffúzorban a nappaliban, előszobában, dolgozószobában vagy a konyhában.

A doTERRA Cheer a nap folyamán pozitív érzelmeket ad. Érzelmi előnyei egyaránt érezhetőek a diffúzorban és helyileg használva is.

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Hatásai

Felvidító | hangulatjavító

Alkalmazás

Depresszió | félénkség | idegesség | PMS | emésztési problémák | távolság érzése

Hogyan alkalmazhatod?

Nem hivatalos doTERRA ajánlások. 
Használaton alapuló ajánlások alapján, egyéni mérlegelés szerint

Depresszió, bátortalanság

Használj a diffúzorban néhány cseppet vagy inhalálj 1 cseppet közvetlenül a tenyeredből. Kend közvetlenül a pulzuspontokra vagy az orrod alá és masszírozd a homlokodba.

Távolság érzése, elidegenedés

Bázisolajban erősen keverve kend a fájó területbe.

Méregtelenítés, anyagcsere-támogatás

Masszírozd a talpaidba.

Idegesség

Használj a diffúzorban néhány cseppet vagy inhalálj 1 cseppet közvetlenül a tenyeredből. Kend közvetlenül a pulzuspontokra vagy az orrod alá és masszírozd a homlokodba.

PMS

Használd a diffúzorban, vagy inhalálj közvetlenül a tenyereidből, alkalamzd a pulzuspontokon, az orrod alatt és/vagy a homlokodon.

Fényérzékeny illóolajat is tartalmaz! Bőrön való alkalmazása után 12 órán keresztül kerüld a közvetlen napfényt és ne szoláriumozz, mert erős bőrirritációt, sérüléseket okozhat!

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4