Földi egyensúly – diffúzorkeverék

Teremts egyensúlyt környezetedben a Földi egyensúly diffúzorkeverékkel! Szilárdan tart a talajon, a realitásban, kiegyensúlyozza érzelmeidet.

Földi egyensúly diffúzorkeverék recept

Használj terápiás, minőségi illóolajokat a diffúzorodban! Ehhez a doTERRA CPTG® minősítésű, tiszta, terápiás illóolajait ajánlom!

Olajok:

Töltsd meg vízzel a diffúzorod és cseppentsd bele az illóolajokat!

Ha szeretnéd megőrizni ezt a receptet, ajánlom Személyes esszenciáim nevű füzetemet, ahol további diffúzorreceptek mellett lehetőséged van számos kedvenc receptedet is leírni, hogy mindig meg legyenek! A gyűjtőfüzet kapható az Esszenciabolt webshopban (www.esszenciabolt.hu).

Földi egyensúly diffúzorkeverék
Diffúzorkeverékek gyűjteménye

Diffúzorkeverékek gyűjteménye

Kifogytál az ötletekből, hogy mit tegyél a diffúzorba? Új illatinspirációra vágysz? A hangulatodhoz illő diffúzorkeveréket keresel, de nem tudod pontosan mire van szükséged? A Diffúzorkeverékek gyűjteményében több mint 300 receptből válogathatsz! Kapható az Esszenciaboltban.

Ébredések diffúzorkeverék

Fizikai és lelki ébredések. Reggeli kelés vagy spirituális felvilágosodás. Az Ébredések diffúzorkeverék egyszerre vonatkozik a két ébredésre.

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu