doTERRA TerraShield keverék

Kültéri keverék

Outdoor blend

Illat jellemzői

Fás, gyógynövényes, enyhén csípős

Alkalmazás

Inhalálva | külsőleg – közvetlenül

Illóolajok

Ylang ylang virága, tamanu magja, nootka fa, cédrusfa, macskamenta, citromos eukaliptusz levele, litsea gyümölcse, vaníliabab kivonat, óriás tuja

doTERRA TerraShield keverék

A doTERRA TerraShield keverék megszabadít bennünket a kültéri bosszúságoktól, mivel riasztja a zavaró rovarokat. Túrázás, kempingezés, szabadtéri kalandok és sütögetés közben a doTERRA TerraShield biztonságos védelmet nyújt, illata pedig igazán illik a kültéri tevékenységekhez.

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Hatásai

Rovarűző | sejtregeneráló 

Alkalmazás

Szúnyogcsípés ellen | kullancscsípés ellen | szúnyogok és rovarok ellen

Hogyan alkalmazhatod?

Nem hivatalos doTERRA ajánlások. 
Használaton alapuló ajánlások alapján, egyéni mérlegelés szerint

Rovarűzés – bőrön

Tegyél 1-1 cseppet a bokáidra, füleid mögé, könyökhajlatodba vagy készíts belőle spray-t kókuszolajjal vagy vízzel felöntve és alkalmazd az egész testeden a szabadban.

Rovarűzés – lakásban, kertben

Használd a diffúzorban közvetlenül az ágyad mellett alváskor, vagy a nyitott ajtó-ablak mellett, teraszon. Tehetsz kis szalagokra is 1-1 cseppet belőle, amit a ventillátorra rögzítesz. 

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4