doTERRA Phytoestrogen fitoösztrogén komplex

Termékleírás

Fiatal felnőttként a nő testének szinte minden funkcióját hormonok irányítják. A normális hormonszint befolyásolja a nők egészségét és közérzetét kora tizenéves kortól kezdve menopauza utánig. A doTERRA Phytoestrogen fitoösztrogén komplex standardizált keveréke növényi fitoösztrogéneknek, amelyek kíméletesen és természetesen támogatják a hormonegyensúlyt. Koncentrált lenmagot is tartalmaz az egészséges emésztéshez. A megfelelő táplálkozás, a testmozgás és a hormonszint kiegyensúlyozása segíthet csökkenteni a PMS-hez és a menopauzán keresztül történő átmenethez kapcsolódó kellemetlen problémákat, és további segítséget nyújt az egészséges csontok, a szív, az emlőszövet és más testszerkezeteknek.

Eredeti link (Product information page):
Kattints ide a megtekintéshez

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Összetevők

Szójakivonat, lenmag kivonat, gránátalma kivonat

Lenmag por, zöldség hipromellóz, kovasav, maltodextrin

Miért hasznos?

A jó egészség és vitalitás fenntartása az egész életen át megköveteli a helyes étkezést, testmozgást, a stressz kezelését és a mérgező anyagoknak való kitettség csökkentését. A nőknek különleges egészségügyi szükségleteik vannak. Ha nem kezdenek időben foglalkozni vele, ezek a speciális egészségügyi követelmények oda vezethetnek, hogy a hormonhoz kapcsolódó kellemetlen és tartós problémák egyre erősebbek lehetnek. A nő testében szinte minden funkciót a hormonok irányítanak. Az ösztrogén és a progeszteron különösen fontos hormonok a nők számára, és befolyásolni fogják a nők egészségét, termékenységét, érzelmi jólétét egész életükben. A magas ösztrogénszint a fiatal nőknél menstruációval kapcsolatos problémákat okozhat, míg a túl kevés termelése nehezíti a teherbeesést és előrehozhatja a menopauzát.

Használati információk

Menopauza előtt álló, menopauzában benne lévő nők 1-2 kapszulát vegyenek be étkezéskor, bő folyadékkal. Menopauzán átesett nők 2 kapszulát vegyenek be étkezéskor, bő folyadékkal.

Menopauzán átesett nőknek emellett tanácsolt szedni a Bone Nutrient komplexet és használni a ClaryCalm esszenciális olaj keveréket.

Kapcsolódó ajánlott termék

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4