Filléres WC-tisztító, illóolajjal

Természetes takarítás, környezeti terhelés nélkül illóolajokkal

Hozzávalók

  • 1 rész citromsav
  • 1 rész szódabikarbóna
  • víz (szórófejes flakonban)
  • 10 csepp illóolaj (pl. doTERRA Citrom, Vadnarancs, Teafa… stb)
  • jégkockatartó

Tedd egy tálba az 1 rész citromsavat és 1 rész szódabikarbónát. Keverd össze, majd csepegtesd hozzá az illóolajat. Ezután a szórófejes flakonnal egy-egy fújásonként adagold a vizet a tálba. Minden fújás után keverd el alaposan. Pezsegni fog a keverék. Minden keverés után várj egy kicsit, hogy milyen állaga lesz a keveréknek. Ha porlad még, túl száraz, akkor hozzáadhatsz még egy fújást és ismét keverd el alaposan. Az egésznek egy picit ruganyosnak kell lennie, olyasmi állagúnak, mint a citromfagylalt. Ezután egy jégkockatartóba adagold ki és hagyd megszikkadni (max 50 fokra állított sütőben meggyorsíthatod a folyamatot). Ezután tedd ki egy zárható tálba a kockákat és mikor szükség van rá, dobj egyet a WC-kagylóba, majd miközben pezseg, a WC-kefével neki is kezdhetsz takarítani.

Miért a doTERRA illóolajokat ajánlom? – CPTG* minősítés

A doTERRA CPTG* Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű minőségbiztosítási szabályzata öt különböző analitikai módszert alkalmaz arra, hogy biztosítsa a doTERRA illóolajainak tisztaságát (a kivonatok csakis a növény illó aromáját tartalmazzák) és hatásosságát (a kivonatok kémiai összetétele minden tételben ugyanaz). A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű) minőségbiztosítási szabályzat a standardizálás és analízis érdekében megkívánja a független laboratóriumok igénybevételét.

*A CPTG Certified Pure Theraputic Grade (Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű) a doTERRA Holdings, LLC bejegyzett védjegye, amely belső minőség- és anyagellenőrzési szabványokat foglal magába. A CPTG vizsgálatok eljárásszabályzata megköveteli a független laboratóriumok alkalmazását a CPTG szabványozáshoz és minőségvizsgálathoz . A CPTG eljárásszabályzatát nem felügyeli sem állami, sem ipari szabályozási szervezet és nem jelenti a doTERRA termékeinek szabályos jóváhagyását.

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu