DIY doTERRA On Guard habzó tisztító kocka

doTERRA On Guard olajjal vagy tisztítószer koncentrátummal

Készíts otthon habzó tisztító kockát a konyhába, fürdőszobába a doTERRA On Guard illóolaj keverék vagy a doTERRA On Guard tisztítószer koncentrátum erejével!

doTERRA On Guard illóolaj keverék

A doTERRA On Guard illóolaj

A doTERRA On Guard illóolajkeverék támogatja az immunrendszert és a légzőrendszert, különösen a hideg, téli hónapokban. Tisztítja a levegőt, és kedvelt a diffúzorban, köszönhetően a citrusos-fűszeres aromájának és számos előnyös tulajdonságának. A doTERRA On Guard keverék segít megőrizni egészséged, támogatja tested funkcióit. Tisztítja és frissíti a levegőt, felülettisztítóként is hatékony.

Bővebben itt olvashatsz a Védelmező keverékről

On Guard

Habzó tisztító kocka recept

A doTERRA On Guard illóolajjal vagy tisztítószer koncentrátummal készült tisztító kockát használhatod a WC, fürdőszobai szaniterek, konyhai mosogató tisztán tartására. Természetes összetevőket tartalmaz, amelyek könnyűvé, gyorssá és egyszerűvé teszik a takarítást. Használhatjuk edények, palackok tisztítására, áztatóként is.

 

Hozzávalók doTERRA On Guard olajjal

 • 1/2 rész citromsav
 • 1 rész szódabikarbóna
 • 1/2 rész kukoricakeményítő
 • víz (szórófejes flakonban)
 • 25 csepp doTERRA On Guard illóolaj keverék
 • jégkockatartó

Hozzávalók doTERRA On Guard tisztítószer koncentrátummal

 • 1/2 rész citromsav
 • 1 rész szódabikarbóna
 • 1/2 rész kukoricakeményítő
 • víz (szórófejes flakonban)
 • 1 teáskanál doTERRA On Guard tisztítószer koncentrátum
 • 15 csepp doTERRA On Guard illóolaj keverék
 • jégkockatartó

Hozzávalók tisztítóporhoz

 • 1/2 rész citromsav
 • 1 rész szódabikarbóna
 • 1/2 rész kukoricakeményítő
 • 25 csepp doTERRA On Guard illóolaj keverék vagy
 • 15 csepp doTERRA On Guard illóolj keverék és 1 teáskanál tisztítószer koncentrátum

Elkészítés

Tedd egy tálba a citromsavat, kukoricakeményítőt és szódabikarbónát. Keverd össze, majd csepegtesd hozzá az illóolajat, illetve a koncentrátumot. Ezután a szórófejes flakonnal egy-egy fújásonként adagold a vizet a tálba. Minden fújás után keverd el alaposan. Minden keverés után várj egy kicsit, hogy milyen állaga lesz a keveréknek, picit pezsegni fog. Ha porlad még, túl száraz, akkor hozzáadhatsz még egy fújást és ismét keverd el alaposan. Az egésznek egy picit ruganyosnak kell lennie, olyasmi állagúnak, mint a citromfagylalt. Ezután egy jégkockatartóba adagold ki és hagyd megszikkadni (max 50 fokra állított sütőben meggyorsíthatod a folyamatot). Ezután tedd ki egy zárható tálba a kockákat!

Használat

Használhatod a WC-be dobva: 1 tablettát pottyants bele a WC-csészébe, hagyd teljesen elpezsegni, majd egy kefével sikáld át a csészét. (Ne dobd WC-öblítőtartályba!)

WC-be dobva frissítőként: 1 tablettát pottyants bele a WC-csészébe, hagyd állni, következő öblítéskor lehúzható.

Koszos edényekhez: a zsíros, esetleg odaégett edényekhez is használható. Tegyél 1 tablettát az edénybe, majd engedj rá egy kis – opcionálisan meleg – vizet. Hagy felpezsegni majd egy kefével vagy mosogatószivaccsal alaposan mosogasd el az edényt.

Ivó palackok, üvegek tisztításához: a vízkő és egyéb szennyeződések leoldásához morzsolj egy tablettát a palackba, üvegbe, majd töltsd meg vízzel. Rázd össze, hagyd elpezsegni a keveréket. Hagyhatod állni is. Az egész végén egy üvegmosó kefével vagy még egyszer összerázva tisztítsd meg az üveget, öblítsd ki!

  Illóolajokkal a tavaszi fáradtság ellen

  Hogyan segíthetnek az illóolajok legyőzni a tavaszi fáradtságot és energizálni a testünket-lelkünket tavasszal?

  8 illóolaj nőknek a Nemzetközi Nőnap alkalmából

  Nemzetközi Nőnap alkalmából az illóolajokkal is kifejezhetjük a tiszteletünket és támogatásunkat a nők iránt, akik fontos szerepet játszanak az életünkben és társadalmunkban.

  Habzó kézmosó szappan házilag illóolajokkal

  Készíts otthon habzó kézmosó szappant a természetesség és spórolás jegyében, illóolajokkal!

  Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

  Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu