doTERRA diffúzorok

doTERRA párologtatók sszehasonlítása, jellemzőik

Ismerkedj meg a Magyarországon kapható (állandó vagy időszakos jelleggel) doTERRA diffúzorokkal! Nézd meg mekkora helyiségbe ajánlottak és milyen funkciókkal rendelkeznek!

doTERRA diffúzorok

doTERRA Petal 2.0

A doTERRA Petal 2.0 diffúzor a doTERRA két belépőcsomagjának része: a Home Essentials Kit (Otthoni szükségletek csomag), az AromaTouch Diffused Kit érkezik ezzel a párologtatóval. Kompakt, minőségi és megfizethető diffúzor, amely kezdő és haladó esszenciális olaj használóknak is ajánlott. Lágy, fehér fénye kellemes hangulatot ad működés közben és éjszakai fényként is használható.

Jellemzők

Ultrafinom párát bocsát ki. Ki- és bekapcsolható meleg LED-fény világítás. 2 vagy 6 óra hosszán keresztül folyamatos, 12 órán keresztül szakaszos (5 perc működés – 5 perc szünet) párologtatási módok. 33m² területre ajánlott.

Petal 2.0
Lumo diffúzor

doTERRA Lumo

A doTERRA Lumo diffúzora egy igazán színes és elegáns megoldást nyújt az illóolajok párologtatásához. Ultrahangos technológiája az egyik legmodernebb. Alapja juharfából készült, így elegáns, természetközeli a megjelenése.

Jellemzők

Hétféle, állítható színű a megvilágítása. 2 óra hosszán keresztül folyamatosan, vagy 5 óráig megszakításokkal (5 perc működés – 5 perc szünet) üzemel. Akár 50²-es helyiségbe is ajánlott.

doTERRA Pilot diffúzor

A doTERRA Pilot diffúzor egy akkumulátorról működő, hordozható párologtató. Töltés után 4 óra hosszán keresztül folyamatosan vagy 8 órán keresztül megszakításokkal működik. Otthonunkban, autóban, vagy bárhol egyszerűen működtethető és vele könnyen élvezhetjük az illóolajok hatásait, korlátok nélkül. Hordozható tárolóval értékesített és környezetbarát anyagokból készült. 

Jellemzők

4 vagy 8 óra hosszán keresztül üzemeltethető, tölthető akkumulátorral rendelkezik. Hordozható tárolóval és autós töltővel érkezik. 18m²-re ajánlott. 

doTERRA Pilot
doTERRA Roam diffúzor

doTERRA Roam diffúzor

A doTERRA Roam párologtató úgy néz ki, mint egy simára csiszolt kő – külső borítása apróra zúzott és simára csiszolt kőből készül, emiatt minden egyes darab egyedi. A többi része pedig újrahasznosított gyantából van, amely így környezetbarát is és letisztult megjelenésű. Nagy kapacitású tölthető akkumulátorral rendelkezik, amelyet egy dokkolóval tölthetünk. Emellett vezeték nélkül, hordozható diffúzorként is használható. 

Jellemzők

Hálózatról 5 óra hosszán keresztül folyamatosan, vagy 10 órán keresztül megszakításokkal (5 perc működés – 5 perc szünet) üzemel, akkumulátorról pedig ugyanez 4 és 8 órán keresztül. Környezetbarát, kőből és újrahasznosított gyantából készült párologtató. Hangulatvilágítása fehér, meleg és kékeszöld színben pompázik, de ki is kapcsolható. Vezeték nélkül akkumulátorról vagy a töltődokkolón helyben működtethető. 25m²-es helyiségbe ajánlott.

doTERRA Dawn aromás párásító

A doTERRA Dawn aromás párásító készülék egyedülálló a doTERRA diffúzorainak kínálatában. A Dawn egyszerre egy aromás diffúzor és egy párásító, amellyel a szobánk páratartalma az ideális szintre állítható, mely elengedhetetlen az egészséghez és egészséges alváshoz. Képes egész éjjel az ideális páratartalmat szinten tartani és pihentető környezetet teremt. Rendkívül halk, működése észrevehetetlen és automatikusan érzékeli, hogy mikor szükséges működnie. Használható párásítóként és aromadiffúzorként is.

Jellemzők

15x27cm méretű, víztartálya pedig egyedülállóan nagy, 1.8 literes. Alacsony zajszint mellett üzemel, akár 22 órán keresztül folyamatosan. Használható diffúzorként is. Alkalmas a megfelelő páratartalom beállításához és fenntartására. 66m²-re is ajánlott.

doTERRA Dawn diffúzor
Brevi diffúzor

doTERRA Brevi diffúzor

A doTERRA Brevi diffúzor a különleges alkalmak egyik “sztárja” – jellemzően a karácsonyi időszakban, különleges akcióban kapható párologtató készülék. Kis, lapos kőhöz hasonló diffúzor, amely többféle színben (fekete, márvány, kő) kapható. 

Jellemzők

5 óra hosszán keresztül folyamatosan, vagy 10 órán keresztül megszakításokkal (5 perc működés – 5 perc szünet) üzemel. Hangulatvilágítása meleg fehér, kék, lila, sárga színben pompázik, választható egy szín vagy színátmenetek, de a világítás ki is kapcsolható. 25m²-es helyiségbe ajánlott.

Illóolajokkal a tavaszi fáradtság ellen

Hogyan segíthetnek az illóolajok legyőzni a tavaszi fáradtságot és energizálni a testünket-lelkünket tavasszal?

8 illóolaj nőknek a Nemzetközi Nőnap alkalmából

Nemzetközi Nőnap alkalmából az illóolajokkal is kifejezhetjük a tiszteletünket és támogatásunkat a nők iránt, akik fontos szerepet játszanak az életünkben és társadalmunkban.

Habzó kézmosó szappan házilag illóolajokkal

Készíts otthon habzó kézmosó szappant a természetesség és spórolás jegyében, illóolajokkal!

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu