Illatosított karácsonyi üdvözlőlap

Készíts otthon illóolajokkal igazán személyes karácsonyi üdvözlőlapokat, ajándékkísérőket! Illatozza be az ajándékozás pillanatát egy ilyen egyedi képeslap, lepd meg szeretteid saját kedvenc illataikkal!

Karácsonyi üdvözlőlap

Üdvözlőlap

A borítóképen található karácsonyi üdvözlőlap megvásárolható – akár ingyenes postával – az Esszenciaboltban!

Lepd meg az illóolajok világa iránt érdeklődő ismerősödet, családtagodat Karácsony alkalmából egy illóolajos üdvözlőlappal, ami 6, egyedileg megalkotott, karácsonyi diffúzorkeveréket is tartalmaz! Legyen hasznos az üdvözlőlapod, ajándékozz illatos élményt vele!

Irány az Esszenciabolt!

Karácsonyi lap

Ehhez a csináld magad illatosított üdvözlőlaphoz nem kell nagy előkészületeket tenned! Rajzolhattok gyermekeddel, nyomtathatsz az internetről valamilyen karácsonyi képet, de megszerkeszthetsz és kinyomtathatsz egy emlékezetes családi pillanatról készült fotót is üdvözlőlapnak. Az illatokkal még személyesebbé, ünnepibbé varázsolhatod az ajándékozás pillanatát vagy a jókívánságok kifejezését Karácsonykor.

Gyakorlatilag négy hozzávalóra lesz szükséged: egy vagy több üdvözlőlap, illóolaj, zárható tasak, vattapamacs. 

Ajánlott illóolajok

Az igazi Karácsony-hangulathoz elengedhetetlenek a passzoló illóolajok:

Önálló olajok: Vadnarancs, citrom, fahéj, szegfűszeg, szibériai fenyő, duglász fenyő, ciprusfa, gyömbér, tömjén… és ezek kellemes keverékei

doTERRA keverék olajok: Holiday Joy, Holiday Peace, OnGuard

Természetesen használhatsz nem karácsonyi, de kedvenc illatokat is – engem például levendulával lehetne levenni a lábamról.

Karácsonyi illóolaj

Elkészítés

Mikor előkészítetted az üdvözlőlapokat és a kiválasztott illóolajat vagy illóolajokat, nincs más hátra, mint összeállítani! A vattapamacsra cseppents 5-8 cseppet (összesen) az illat(ok)ból és tedd a lezárható tasakba! Tedd bele az üdvözlőlapokat is és zárd jól be a tasakot! Várj 1-2 napot, amíg a papír magába szívja az illóolajokat! Ezután ajándékozd oda az immár illatos képeslapot annak, akinek szeretnéd!

Kellemes készülődést és boldog Karácsonyt kívánok!

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Illóolajokkal a tavaszi fáradtság ellen

Hogyan segíthetnek az illóolajok legyőzni a tavaszi fáradtságot és energizálni a testünket-lelkünket tavasszal?

8 illóolaj nőknek a Nemzetközi Nőnap alkalmából

Nemzetközi Nőnap alkalmából az illóolajokkal is kifejezhetjük a tiszteletünket és támogatásunkat a nők iránt, akik fontos szerepet játszanak az életünkben és társadalmunkban.

Habzó kézmosó szappan házilag illóolajokkal

Készíts otthon habzó kézmosó szappant a természetesség és spórolás jegyében, illóolajokkal!