Illóolajok a fürdőszobába

Illatosítsd és varázsold tisztává a fürdőszobád

Az illóolajok a fürdőszobád is frissé, illatossá és tisztává tehetik! Nézd meg hogyan használhatod őket!

Fürdőszoba

A doTERRA és az illóolajok időt, pénzt spórolnak neked

A fürdőszobádat gyorsan felfrissítheted, tiszta érzést kelthetsz illóolajokkal. A doTERRA illóolajokat használhatod a fürdőszobában is, amivel időt és pénzt spórolhatsz magadnak amellett, hogy természetes megoldást használsz.

Gyors felfrissülés

Nincs mindig idő egy alapos takarításra, de néhány gyors és egyszerű praktikával és az illóolajokkal a fürdőszoba mindig tip-top megjelenésű és érzetű lehet.

Természetesség

A fürdőszobád karbantartásához nem kell tömény vegyszereket használnod, nem kell “domesztoszban” áznia és bűzölögnie a helyiségnek ahhoz, hogy tiszta legyen, friss érzetet keltsen.

Apró lépések és állandó tisztaság

Kialakíthatsz egy napi rutint, amellyel könnyen szinten tarthatod a fürdőszobád tisztaságát. Persze van, amikor egy alapos takarítás is ráfér erre a helyiségre, de ha minden nap valamelyik részére egy kicsit odafigyelsz, az alapos takarítás sem fog sok időt elvenni.

Kellemes érzet

A fürdőszobád csalogató légkört is sugározhat magából. Hívogatóan szólíthat egy forró fürdőre, egy kellemes zuhanyra vagy egy otthoni wellness-hétvégére. Ehhez nem kell más, mint az illóolajokkal és természetes tisztítószerekkel megteremteni ezt a hangulatot és varázslatot.

WC papír

Habzó tisztító

Használj doTERRA On Guard illóolajos habzó tisztítókockát a fürdőszobád gyors kitakarításához! Dobj egy pezsgőtablettát a WC-csészébe, engedj egy kis vizet a fürdőkád aljára és abba, vagy a mosdókagylóba! Hagyd állni 10-20 percen keresztül, amíg elpezseg és kifejti tisztító hatását, majd keféld vagy töröld át a felületeket! Garantált a tisztaság és a friss illat.

Rejtett illatosító

Legyen ez a Te kis titkod! Cseppents 2-3 csepp citrom, vadnarancs, borsmenta vagy doTERRA On Guard illóolajat a WC-papír guriga belsejébe majd tedd vissza a helyére a tekercset! Gyors és könnyű, hosszan tartó illatosítás a mellékhelyiségben.

Illatos kuka

Egy vattapamacsra vagy -korongra cseppents 2-3 csepp illóolajat, például citromot, vadnarancsot, fahéjat vagy doTERRA On Guard illóolaj keveréket! Tedd ezt a pamacsot a kuka aljába majd – opcionálisan – így tedd bele a szemeteszsákot. A kuka kevésbé lesz büdös, állott szagú.

Kifogástalan zuhanyzó

A vízkő és vízkőcseppek az “ellenségeink” a zuhanyzóban. Keverjünk össze 1 dl ecetet 10 csepp citrom illóolajjal és egy száraz pamut vagy mikroszálas törlőkendőre öntsünk ebből a keverékből. A törlőkendővel töröljük át a zuhanyfülke belsejét, csempéjét, üvegét, majd egy másik, száraz pamut vagy mikroszálas törlőkendővel töröljük le.

Hívogató piperepolc

A smink- és pipererészleg nem csak az ott található kozmetikumok miatt lehet csábító. Kedvenc illóolajat cseppentsd egy vattapamacsra, amit tegyél a kozmetikumok közé. Így a fiókot vagy szekrényajtót kinyítva mindig megcsap a friss, kellemes kedvenc illat.

Illóolajokkal a tavaszi fáradtság ellen

Hogyan segíthetnek az illóolajok legyőzni a tavaszi fáradtságot és energizálni a testünket-lelkünket tavasszal?

8 illóolaj nőknek a Nemzetközi Nőnap alkalmából

Nemzetközi Nőnap alkalmából az illóolajokkal is kifejezhetjük a tiszteletünket és támogatásunkat a nők iránt, akik fontos szerepet játszanak az életünkben és társadalmunkban.

Habzó kézmosó szappan házilag illóolajokkal

Készíts otthon habzó kézmosó szappant a természetesség és spórolás jegyében, illóolajokkal!

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu