Illóolaj keverékek a babaszobába

10 recept a diffúzorba

10 illóolaj keverék recept, amit bátran kipróbálhatsz a babaszobában. Olyan csodálatos illóolajokkal, mint a levendula, mandarin, tömjén… Varázsold el babádat is az illóolajok hatásával!

Mielőtt használnád az illóolajokat

Használj tiszta, terápiás minőségű illóolajokat gyermekeid körül! A gyerekek nagyon fogékonyak az illatokra és a hozzájuk társított élményekre. Használd a lehető legkisebb mennyiségeket – ez 1 év alatti babáknál a diffúzorban is 1-2 csepp. A diffúzorban lévő vizet sűrűn cseréld, a diffúzorod tartsd karban, és ne működtesd pici baba mellett túl sokáig. A használatok között tarts szünetet, szellőztesd át a szobát. 

Baba

Nyugodt délután

Levendula + vadnarancs

Tiszta szoba

Teafa + citrom

Bölcsődal

Római kamilla + levendula

Érdeklődő tekintetek

Muskátli + citromfű

Utazás álomföldre

Levendula + cédrusfa

Szép nap

Tömjén + levendula

Játék

Vadnarancs + citrom

Nevetgélés

Grapefruit + bergamott

Frissesség

Vadnarancs + teafa

Álomba ringató

Tömjén + római kamilla

Az illóolajok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére, nem helyettesítik a gyógyszereket vagy az orvos által előírt terápiát. Az illóolajok nem gyógyhatású készítmények és gyógyszernek nem minősülnek. Az illóolajok tapasztalatok alapján kiegészítő terápiás hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalan az illóolajok Önre vagy gyermekére vonatkozó hatásaival kapcsolatban, konzultáljon háziorvosával és/vagy szakképzett aromaterapeutával. Új illóolaj alkalmazása előtt (főleg belsőleg és bőrön közvetlenül) végezzen bőrtesztet!

Az itt található leírások NEM hivatalos doTERRA leírások, azok elkészítését a doTERRA nem támogatta, nem tükrözik a doTERRA álláspontját az illóolajokkal kapcsolatban. Hivatalos doTERRA termékleírásokért keresse fel az alábbi honlapot: www.doterraeveryday.eu

Illóolajokkal a tavaszi fáradtság ellen

Hogyan segíthetnek az illóolajok legyőzni a tavaszi fáradtságot és energizálni a testünket-lelkünket tavasszal?

8 illóolaj nőknek a Nemzetközi Nőnap alkalmából

Nemzetközi Nőnap alkalmából az illóolajokkal is kifejezhetjük a tiszteletünket és támogatásunkat a nők iránt, akik fontos szerepet játszanak az életünkben és társadalmunkban.

Habzó kézmosó szappan házilag illóolajokkal

Készíts otthon habzó kézmosó szappant a természetesség és spórolás jegyében, illóolajokkal!