Életmód cikkek

Minden, ami az otthonodban, életedben hasznos az illóolajokkal kapcsolatban. DIY, receptek, illóolajhasználat, ajánlók.

Legújabb cikkek

8 illóolaj nőknek a Nemzetközi Nőnap alkalmából

Nemzetközi Nőnap alkalmából az illóolajokkal is kifejezhetjük a tiszteletünket és támogatásunkat a nők iránt, akik fontos szerepet játszanak az életünkben és társadalmunkban.

Habzó kézmosó szappan házilag illóolajokkal

Készíts otthon habzó kézmosó szappant a természetesség és spórolás jegyében, illóolajokkal!

Illóolajok a fürdőszobába

Nézd meg hogyan teheted tisztává, frissé és illatossá a fürdőszobádat az illóolajokkal!

doTERRA diffúzorok ismertetője

doTERRA diffúzorok ismertetője

A doTERRA diffúzorok ismertetője segítségével összehasonlíthatod a Magyarországon kapható diffúzorokat tulajdonságaik, kinézetük alapján.

Illóolajos matractisztítás

Illóolajos matractisztítás

Ahol nem várnánk, a matracunkon is baktériumok, élőlények és kellemetlen szagok várhatnak ránk. Tisztítsuk meg és szüntessük meg a kellemetlen szagokat illóolajokkal!

A férfiak és az illóolajok

A férfiak és az illóolajok

Sokan az illóolajok használatát a nőknek való dolognak tartják, pedig a férfiak is ugyanúgy élvezhetik jótékony mentális és fizikai hatásaikat.

Illóolajok a pulzuspontokon

Illóolajok a pulzuspontokon

Az illóolajok képesek befolyásolni érzelmeinket és mentális állapotunkat, valamint támogatnak bennünket a fizikai aktivitások során – például energizáló hatásúak, koncentrációnövelőek is lehetnek, de segítenek a stressz levezetésében és a relaxációban. Mi a legjobb módja annak, hogy megtapasztaljuk az illóolajok hatásait?

Mosható pelenkázás

Mosható pelenkázás

A mosható pelenkázással nem csak a környezetet véded, de jót teszel a babád bőrének és még a pénztárcádnak is!

Zero Waste könyvajánló

Zero Waste könyvajánló

Zero Waste könyvajánló a Műanyagmentes Július alkalmából. Tóth Andi, Nagy Réka és Bea Johnson könyveinek ismertetőjét olvashatod.

Mosási rutin illóolajokkal

Mosási rutin illóolajokkal

Kíváncsi vagy, hogyan lehet a ruháidnak jó illata, amellett, hogy természetesen tiszták is lesznek? Vagy a mosógéped hogyan tarthatod káros vegyszerektől mentesen tisztán, penészmentesen? Olvass tovább!

Zuhanyzás illóolajokkal

Zuhanyzás illóolajokkal

A zuhanyzás illóolajokkal frissítő és természetes aromaterápiás élmény. Nézd meg a kifejezetten zuhanyzáshoz való illóolaj keverékeket és próbáld ki te is őket!

Háziállatok és illóolajok

Háziállatok és illóolajok

Használd biztonsággal illóolajaidat háziállataid közelében, alkalmazd terápiájukban! Használati tanácsok, óvintézkedések.

Nyaralás illóolajokkal

Nyaralás illóolajokkal

Akár nyaralni indulunk, akár csak egy hétvégi kiruccanásra, az illóolajok még kényelmesebbé és élvezetesebbé tehetik a szabadidő eltöltését!

Tavaszi nagytakarítás illóolajokkal

Tavaszi nagytakarítás illóolajokkal

Több illóolaj gyártó és forgalmazó “gyógyszerkönyvi minőség” és “100%” jelzéseket tesz a dobozokra-üvegekre. De min múlik az illóolajok minősége?

Főzés illóolajokkal

Főzés illóolajokkal

Hogyan használhatod ki legjobban a konyhában az illóolajokat? Melyik illóolajok alkalmasak főzésre, ízesítésre?

Környezeti ártalmak a mindennapokban

Környezeti ártalmak a mindennapokban

Milyen környezeti ártalmaknak és veszélyeknek vagyunk kitéve a mindennapjainkban? Vegyszerek, adalékanyagok az élelmiszerben, a testápolótermékekben és a tisztítószerekben.

Hogyan tudunk fókuszáltak lenni?

Hogyan tudunk fókuszáltak lenni?

Ahhoz, hogy fókuszálni tudjunk és koncentrálni a feladatainkra, megfelelő agyi funkciókra és idegi kapcsolódásokra van szükségünk. Az információk feldolgozása rengeteg energiát igényel. Ilyen információ nem csak az olvasott (látás) lehet, hanem szagok, hangok, a dolgok felülete…

Sós karamellás forró csoki recept

Sós karamellás forró csoki recept

Sós karamellás forró csoki recept illóolajokkal. Tanácsok, tippek. doTERRA megrendelés, belépés, regisztráció törzsvásárlóként és tanácsadóként.

Hogyan használd a diffúzort?

Hogyan használd a diffúzort?

Hogyan használd a diffúzort? Tanácsok, tippek. doTERRA megrendelés, belépés, regisztráció törzsvásárlóként és tanácsadóként.

Várandósság és az illóolajok

Várandósság és az illóolajok

Mielőtt bármilyen illóolajat használnál várandósságod alatt, a következőket fontos lesz tudnod. A tested hatalmas változásokon megy keresztül. Olyan dolgokat tapasztalsz és élsz meg, amit a várandósság előtt még nem.

Hogyan használd a diffúzort?

Diffúzorok fajtái

Az illóolajok hatásainak és illatának élvezetének egyik legelterjedtebb és legegyszerűbb módja a belégzés. Ilyenkor valamilyen módszerrel a levegőbe juttatjuk az illóolajat és így szinte azonnali hatást fejt ki testünkre és lelkünkre egyaránt.

Bázisolajok

Bázisolajok

Ahogyan nem mindegy, hogy milyen minőségű illóolajokat használunk, úgy az sem, hogy milyen bázisolajba keverve visszük fel őket bőrünkre.

Az oldalakon található tájékoztató anyagok nem hivatalos dōTERRA anyagok!

Ajánlott könyvek

Total Wellness Publishing:
The Essential Life - 6th Edition

Aroma Tools
Modern Essentials - 11th Edition

Oil Magic Book
Advanced Oil Magic - Series 4